Pekka Virta pettyi: "Ei annettu edes itselle mahdollisuutta pärjätä"

JYP jatkaa jääkiekkoliigan sarjakärjessä myös tiistain kierroksen jälkeen. Hurrikaanipaidat rökittivät tällä kertaa kärkitaistossa Rauman Lukon maalein 4–1.

–  Tänään pelattiin ihan fiksusti, eikä menetetty kiekkoja kuten on alkukaudesta liian paljon tehty. Ei ihan huippupeli, mutta ihan hyvä kuitenkin, tehot 0+3 nakuttanut JYP-hyökkääjä Jarkko Immonen summasi.

Jo avauserässä JYP laittoi tuulemaan. Ensin maalinteossa onnistui uransa 500. liigapelin tahkonnut puolustaja Mikko Kalteva. Vain reilua minuuttia myöhemmin maaliverkkoa heilutti avausmaalin alustanut Joonas Nättinen.

– Laatta käteen ja laatta pussiin. Hienoa oli tehdä juhlapelissä maali. Voi vanhana muistella, että tuli siinä pelissä onnistuttua, juhlakalu Kalteva myhäili.

Toisessa erässä JYP vankisteli johtoasemaansa Jerry Turkulaisen toimesta. Päätöserässä Lukko kavensi ylivoimalla Toni Koiviston toimesta, mutta heti seuraavassa vaihdossa loppulukemat kuittasi Ossi Ikonen.

– Ei ollut mitään palaa tänään. Ei annettu edes itselle mahdollisuutta pärjätä. Ei oltu tämän tason peliin yksinkertaisesti valmiita, Lukko-luotsi Pekka Virta myönsi.

KalPan kotipelin yleisömäärä oli pohjanoteeraus: viime kaudella ei valuttu kertaakaan näin alas