Imatran Ketterän 31 ottelun voittoputki tylysti poikki: "Kaikki voitot lasketaan"

Imatran Ketterän 31 ottelun mittainen voittoputki laitettiin perjantaina tylysti poikki Iisalmen Kankaan montussa, kun Peli-Karhut kaatoi Mestiksen karsintasarjan avauksessa imatralaisjoukkueen 973 katsojan edessä maalein 6–2 (3–0, 1–1, 2–1).

Avausottelun voitto karsintasarjan aluksi oli iisalmelaisjoukkueelle tärkeä. Peli-Karhut osoitti myös, että Suomi-sarjaa mielin määrin hallinnut Ketterä ei jatka samaa porskuttamistaan enää karsintasarjassa.

– Nyt pystyttiin viimeistelemään hyvillä tehoilla ja sellaiset pelaajat saivat onnistumisia, jolla maalinteko on ollut kauden aikana vaikeaa, mietiskeli IPK:n valmentaja Janne Sinkkonen pelin jälkeen.

Iisalmelaisjoukkue sai karsintasarjaan mainion startin, kun Aatu Hämäläinen viimeisteli ylivoimaosuman reilun kolmen minuutin jälkeen huiputtaen soolonsa päätteeksi vielä Ketterä-vahti Santeri Lipiäisen.

Myös Peli-Karhujen toinen osuma syntyi ylivoimalla, kun Saku Kinnusen siniviivan tuntumasta lähtenyt laukaus yllätti Lipiäisen.

Ketterä sai erän loppuun hienoista otetta, mutta aivan huippupaikkoihin ei vieraat päässeet. Iisalmelaisten kolmas osuma syntyikin mainioon paikkaan, kun Niko Putkonen rankaisi vieraita vielä päätösminuutilla.

Kun IPK:n maalintekijöinä kunnostautuivat toisessa ja kolmannessa erässä vielä Aleksi Hämäläinen, Eetu Patronen sekä Adam Zboril, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Voitosta huolimatta Sinkkonen näki joukkueensa otteissa vielä petrattavaa.

– Kaikki voitot lasketaan. Olihan siinä juttuja, joissa meidän on parannettava. Hyvää oli, että saatiin onnistumisia laajalla rintamalla, jatkoi Sinkkonen.

Lauantaina Peli-Karhut matkaa karsintasarjassa Kalajoen JHT:n vieraaksi.

Ottelusta lisää lauantain Savon Sanomissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.