Petrovicky ei pelaakaan

KalPan kokoonpano elää. Uusimman tiedon mukaan tiistaina Hämeenlinnassa kylkivamman takia huilannut slovakkisentteri Robert Petrovicky ei pelaakaan illan ottelussa, vaan hänen paikkansa ottaa Joonas Riekkinen. Petrovicky oli merkattu jo kertaalleen pelaavaan kokoonpanoon.

Kai Syväsalmi ehti pelata yhden ottelun lainareissuullaan Savonlinnan SaPKossa, ja nyt mies on jälleen KalPan kokoonpanossa. Syväsalmi syötti kolme maalia SaPKon keskiviikon 11-0-voitto-ottelussa LeKiä vastaan.

Viiden ottelun tappioputkessa seilaavan KalPan vastus jääkiekon SM-liigassa ei ainakaan heikkene torstaina, kun Pekka Virran miehistö saa Niiralan monttuun vieraakseen Helsingin Jokerit.

Joukkueiden kurssit ovat toisilleen peilikuvia, sillä Jokerit on Hannu Jortikan korvanneen Erkka Westerlundin komennossa napsinut kuudesta pelistä 13 pistettä.

- Asetelmat ovat tiedossa, kun takkiin on tullut viidesti peräkkäin. Jokerit on kovin mahdollinen vastustaja tähän saumaan, sillä joukkue näyttää olevan hyvässä iskussa.

- Kova peli on tulossa, mutta meidän on uskottava asiaamme ja päästävä peliin omilla vahvuuksillamme, Virta sanoo.

Virran mielestä vastustajat tekevät KalPalle aivan liian helposti maaleja.

- Emme saa antaa paikkoja vastaiskuille ja meidän on kyettävä puolustamaan kärsivällisesti. Tiistain HPK-ottelu oli meiltä hyvää pelaamista, mutta tietenkin tuskaista tappioputken takia. Onnistumiset ovat olleet tiukassa, eikä otteissa ole ollut rentoutta, Virta jatkaa.

KalPan riveistä ovat varmasti sivussa puolustajat Samuli Suhonen ja Mikko Kukkonen.

KalPan maalissa jatkaa paluun kaukaloon tiistaina tehnyt Ari Ahonen. Nuori puolustaja Simo-Pekka Riikola pääsee taas hankkimaan arvokasta kokemusta kovasta paikasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.