Philadelphia ohitti Pittsburghin NHL:ssa

NHL-kierroksen huippuottelu muutti monta asiaa. Philadelphian 3-2-kotivoitto Pittsburghista tiesi sitä, että Pittsburghin perättäisten voittojen sarja päättyi 12:een ja että itälohkon ja NHL:n uusi kärkijoukkue on Philadelphia pisteen erolla ennen paikallisvastustaja Pittsburghia.

- Häviäminen ei tunnu koskaan mukavalta, ja vaikka olimme voittaneet ties miten monta ottelua, tunne ei muutu eikä muutu ikinä, Pittsburghin tähti Sidney Crosby pohti.

Polveaan potenut Pittsburghin Jevgeni Malkin palasi neljän päivän sairausloman jälkeen ja iski kaksi maalia ylivoimalla. Molemmat syötti pistepörssin ykkösmies Crosby, joka on kirjannut tehopisteen 19 perättäisessä ottelussa.

Pittsburgh oli voittanut ennen Philadelphian-matkaa seitsemän perättäistä vierasottelua. Viimeksi Pittsburgh hävisi vieraissa 5. marraskuuta Anaheimille.

Edmontonissa vierasjoukkue Toronto aloitti Länsi-Kanadan-kiertueen 4-1-voitolla Edmontonista. Kris Versteeg iski maalin ja syötti toisen. Torontolle voitto oli neljäs kuudessa ottelussa ja se nousi jaetulle kymmenennelle sijalle itälohkossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.