Pisteputki ei saanut SaiPaa hymyilemään

Jokerit osoittautui kahdesta surkeasta voittomaalien laukojasta paremmaksi, kun SaiPa hävisi jääkiekkoliigan kohtaamisen helsinkiläisille 2-3 (1-0, 0-2, 1-0, 0-0, 0-1).

SaiPa on juhlinut voittomaalikisassa vain kertaalleen 11 yrityksestä huolimatta. Jokereille voitto rankkareilla oli toinen kahdeksalla yrittämällä.

- Meitä auttoi tässä ottelussa selviytymään se, että olimme joutuneet käymään läpi surkean Ässä-pelimme, uskoi Jokerien valmentaja Erkka Westerlund.

Jokerien toisen erän maalit tekivät Jarkko Ruutu ja alivoimalla osunut Jani Rita. Voittomaalikisassa vasta Janne Lahden toinen yritys ja toinen maali lannisti SaiPan.

Edellisestä neljästä kotipelistään täydet 12 pistettä vienyt SaiPa on saalistanut vähintään pisteen kahdeksasta viime ottelustaan. Jos se saa vielä lauantaina edes pisteen Oulusta, venyy lappeenrantalaisten pisteputki yli kuukauden mittaiseksi.

- Kolmannen erän tehottomuus harmittaa, silmäili SaiPan käskyttäjä Ari-Pekka Selin tilastoja, joiden mukaan SaiPan maalivahdille Richard Ullbergille kertyi päätöserässä vain neljä torjuntaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.