Rinne apeana: Sitä on niin paljon miettinyt tuota pystiä

Nashville-maalivahti Pekka Rinteen oli vaikea koota ajatuksiaan hävityn NHL-loppuottelusarjan jälkeen. Pittsburghin voitonjuhlat Stanley Cup -pokaalin kanssa oli suomalaistähdelle kova paikka.

– Sitä on niin paljon miettinyt tuota pystiä, hän sanoi ääni lähes murtuen.

Lopulta Rinne mainitsi olevansa ylpeä koko Nashvillen joukkueesta ja totesi, että Predators tulee olemaan vaikea voitettava myös ensi kaudella.

– On ollut hieno pelata näiden äijien kanssa. Vaikea tässä vaiheessa kuvitella tulevaa, mutta osan kanssa ei enää ikinä pelaa. Tulevaisuudessa Predators on kuitenkin vahva joukkue, Rinne sanoi.

Rinteen mielestä nykyisen joukkueen runko on loistava. Hänen mukaansa päävalmentaja Peter Lavioletten myötä sekä Predatorsin pelitapa että tavoitteet ovat muuttuneet. Joukkue on ollut menossa oikeaan suuntaan.

Rinteen päällimmäinen ajatus sunnuntaina Nashvillen 0–2-tappioon päättyneestä ottelusta oli se, että Predators pelasi tosi vahvaa lätkää ja jokainen pelaaja antoi kaikkensa.

– Tietenkin harmittaa. Meille kaikille tulee virheitä, myös tuomareille, hän sanoi viitaten Nashvillen hylättyyn maaliin, joka olisi vienyt joukkueen 1–0-johtoon.

Rinne ei halunnut varsinaisesti jossitella, mutta kutsui tuomarin päätöstä isoksi virheeksi, joka muutti pelin luonteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kahden sormuksen Määttä pääsi harvalukuiseen joukkoon: "Kertoo luonteesta"