Rinne torjui nollapelin Nashvillen maalilla - ehti jopa nujakkaan

NHL-liigan illan pelissä Nasvillen Pekka Rinne torjui maalillaan vakuuttavan nollapelin samalla, kun Nashville nöyryytti Winnipegiä 7-0 -voitolla. Rinteelle merkittin pelissä 20 torjuntaa.

Rinteen tilille napsahti tosin myös kahden minuutin rangaistus, kun hän poistui maaliltaan pelin tuoksinassa syntyneen nujakan aikana. Tunnelma kuumentui, kun ottelun kolmatta erää oli pelattu 4.44. Syntyneessä kähinässä jaettiin yhteensä 13 rangaistusta, seitsemän Nashvillelle ja kuusi Winnipegille.

Suomalaismaalivahdeista niin ikään Tuukka Raskin ilta oli voittoisa, kun Raskin Boston vei Detroitia 3-1. Rask torjui maalilleen suunnatuista 23:sta laukauksesta 22.

Tehopisteille pääsivät Buffalon Rasmus Ristolainen, Toronton Leo Komarov ja Floridan Jussi Jokinen.

Jokinen teki joukkueelleen yhden maalin Tampa Bayta vastaan voittolaukauksiin asti venyneessä pelissä. Florida voitti laukauskierroksen jälkeen pelin 5-4. Tampa Baylle maalia viimeisenä voittolaukauskisassa yrittänyt Valtteri Filppula ei onnistunut ujuttamaan kiekkoa Floridan Roberto Luongon ohi.

Toronton Leo Komaroville ja Buffalon Rasmus Ristolaiselle merkattiin kummallekin syöttöpiste mieheen. Buffalo hävisi San Joselle jatkoajalla 2-1. Toronto sen sijaan kaatoi Vancouverin 4-2.

Kaikissa illan NHL-otteluissa pidettiin ennen pelin alkua hiljainen hetki Pariisin terrori-iskujen uhrien muistoksi. Otteluita pelattiin 13.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.