SaiPa helli kotiyleisöään, Bluesin voittosarja katkesi

SaiPa hemmotteli Lappeenrannassa vaihteeksi kotiyleisöään, kun joukkue kukisti jääkiekon SM-liigassa Bluesin 5-3. Samalla katkesi Bluesin kuuden peräkkäisvoiton sarja.

SaiPa oli parhaimmillaan toisessa erässä, kun Antti Aarnio vei kotijoukkueen 3-2-johtoon. Jere Sallinen kuittasi tasoihin, mutta sen jälkeen Jyri Junnilan ja Jarno Koskirannan 3. erän maalit olivat vierailijalle liikaa.

SaiPan "lainapelaajien" ketju Antti Aarnio-Juha Kiilholma-Junnila oli pitelemätön. Voittomaalin tehnyt Junnila syötti lisäksi kaksi maalia. Aarnio teki yhden ja syötti Junnilan osuman.

Bluesin Petri Lammassaari teki kaksi ensimmäistä Bluesin osumaa.

- Tämä oli meille joukkueena iso juttu. Saatiin peli ryhtiin toisessa erässä ja puolustettiin tiiviisti, sanoi SaiPan riveissä ainakin joulutaukoon saakka viihtyvä Junnila.

- Pystyttiin olemaan kärsivällisiä loppuun asti, eikä lähdetty sooloilemaan missään vaiheessa, SaiPan päävalmentaja Ari-Pekka Selin kehui.

Bluesin ykkösluotsi Petri Matikainen tunnusti sarjataulukossa jumbopaikalta TPS:n ja Pelicansin ohittaneen SaiPan paremmaksi.

- SaiPa oli älyttömän hyvä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.