SaiPa nöyryytti vaisua HIFK:ta

Jääkiekkoliigan kärkeen liimautunut SaiPa ei antanut vaisulle Helsingin IFK:lle mahdollisuuksia Kisapuistossa, kun lappeenrantalaiset ottivat vasta kauden viidennen yli maalin erolla tulleen voittonsa.

Kapteeni Ville Kohon sekä puolustajien Simo-Pekka Riikolan ja Antti Bruunin osumat takasivat SaiPalle voiton 3-1 (2-0, 1-1, 1-0).

- Valmistautumisemme epäonnistui. Olisi hullua, jos valmentajat joutuisivat opettamaan kokeneemmille pelaajille otteluun valmistautumista, totesi HIFK:n kommentit jakanut apuvalmentaja Antti Pennanen.

- En ole nähnyt IFK:ta ikinä noin vaisuna. Jotain tuskaa siellä tuntuu olevan, hämmästeli SaiPalle 19 torjunnallaan voiton varmistanut HIFK-kasvatti Jani Nieminen.

HIFK oli uutisissa jo päivällä, kun selvisi, että Jokerien Semir Ben-Amor joutuu oikeuteen Ville Peltosen pahoinpitelystä. Peltonen ei pelannut Kisapuistossa alavartalovamman takia.

- Oikeus on tapahtunut, joten pulinat pois. Toivottavasti kaikki osalliset pystyvät nukkumaan yönsä hyvin, kuittasi Pennanen tapauksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.