Sarjakärki kumoon nuorten liigassa

Vuorokausi voi muuttaa kaiken jääkiekossa. Edellisen päivän murskatappiosta toipunut KalPan A-nuoret voittivat taistelutahtoisen peliesityksen jälkeen sarjakärki Espoon Bluesin luvuin 1-0.

- Jääkiekko on tunnepeli. Meillä oli tänään teemana luistelu ja taklaaminen, tiivisti päävalmentaja Tuomas Tuokkola

Ottelun ainut osuma oli komeaa katseltavaa, kun keskushyökkääjä Joonas Toivanen lähetti hyvällä avauksella Toni Kallelan läpiajoon. Laitahyökkääjä uitti kiekon tyylikkäästi Bluesin maalivahti Lars Voldenin längistä maalin perukoille.

- Toivanen harhautti pyöräytyksellään kaksi Bluesin pelaaja ja antoi hienon avauksen. Kallelan viimeistely oli vakuuttava.

Kamppailussa jaettiin paljon jäähyjä, kun molemmat joukkueet pelasivat fyysistä peliä. Kumpikin joukkue puolusti erinomaisesti tasakentällisin ja alivoimalla, joten Kallelan osuma jäi ottelun ainokaiseksi.

Kilpipaitojen maalilla Petteri Similä on itse varmuus. Maalivahdille merkittiin kamppailussa 32 torjuntaa, jolla Similä kuittasi kauden kolmannen nollapelinsä.

- A-nuorten SM-liigassa on paljon hyviä maalivahteja ja Similä kuuluu ehdottomasti sarjan kärkivahtien joukkoon, Tuokkola kehui kassariaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.