TPS:n Plihal ratkaisi HPK:ta vastaan

Jääkiekon SM-liigan kymmenen pudotuspelijoukkueen ryhmään tiukasti pyrkivät TPS ja HPK taistelivat voitosta aina voittomaalikilpailuun asti. Lopullisen ratkaisun Turussa ampui TPS:n Tomas Plihal, ja TPS otti kaksi pistettä 4-3-voitolla. Se nousi taas yhdeksänneksi Lukon ohi. HPK:n pudotuspeliunelma puolestaan himmeni.

TPS oli ottelussa selvästi hallitsevampi, mutta siitä huolimatta HPK meni ottelussa kahdesti johtoon. Toisessa erässä HPK jäähyili runsaasti ja TPS teki kaksi ylivoimamaalia. TPS nousi 3-2-johtoon, mutta HPK:n Niko Nieminen tasoitti vain runsas minuutti ennen loppua.

- Meillä on voittamisen kynnys edelleen korkea, koska maalinteosta puuttuu rentous. Nytkin oli runsaasti tilaisuuksia ottelun ratkaisuun, mietti TPS:n päävalmentaja Pekka Virta.

HPK:n päävalmentaja Timo Lehkonen myönsi, että TPS oli ottelussa parempi, mutta kehui joukkuettaan lopun hienosta kiristä.

TPS:n tehomies oli kahdella syöttöpisteellä Ville Vahalahti. HPK:n kultakypärä Mathias Porseland kasvatti puolestaan pistetiliään merkinnällä 1+1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.