Työsulku hyydytti NHL-suosikit

Pittsburgh Penguins ja New York Rangers mainittiin useimmissa veikkauksissa Stanley Cup-suosikiksi, kun jääkiekkoliiga NHL viimeinkin pääsi käyntiin työsulun jälkeen. Mutta molemmat joukkueet ovat olleet pettymyksiä.

Rangers-valmentaja John Tortorella on viimeinkin myöntänyt, että todennäköisesti työsulku ja olemattoman lyhyt valmistautuminen tynkäkauteen ovat syy hänen joukkueensa tahmeaan kauden alkuun. Erityisesti maalinteko on ontunut muilla kuin megatähtien ketjulla Rick Nash, Brad Richards ja Marian Gaborik.

- Tämä on outo kausi. Monet seurat ja monet pelaajat hakevat peliään, koska ei ollut kunnon harjoitusleiriä, Tortorella miettii.

Penguinsin valmentaja Dan Bylsma sanoo suoraan, että he eivät ole pelanneet omalla tasollaan kuin ehkä yhden tai kahden erän verran tähän mennessä. Tasaisuus puuttuu.

- Lyhyt harjoitusleiri, kauden nopea alku, minimaalisen vähän aikaa jääharjoituksiin. Monet kavereista eivät olleet jäällä yhdeksään kuukauteen ennen kauden alkua, Bylsma perustelee miksi toteutus on jäänyt uupumaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.