Uuteen seuraansa matkannut Eero Kilpeläinen oli jo miltei Örebrossa: palasi pikavauhdilla Kuopioon, koska vaimo synnytti

KalPan Liiga-joukkueen tärkeimpiin pelaajiin SM-hopeamitaliin päättyneellä viime kaudella kuulunut maalivahti Eero Kilpeläinen on saanut vaimonsa Annemarin kanssa poikavauvan. Kilpeläinen kertoi asiasta Instagramissa.

Pieni poika syntyi sunnuntaina Kuopiossa. Kilpeläisen oli määrä matkustaa sunnuntaina Örebrohon ja liittyä maanantaina kaupungin SHL-joukkueeseen. Hän oli jo ennättänyt miltei Örebrohon, kun suunnitelmiin tuli muutos.

– On mahdollista lentää Kuopiosta Helsinkiin, sitten Helsingistä Tukholmaan, ajaa puolet matkasta Arlandasta Örebrohon, kääntyä ympäri ja ajaa takaisin, juosta autolta portille 15A alle 12 minuutissa, lentää Arlandasta Helsinkiin ja ajaa 400 kilometriä Helsingistä Kuopioon alle 13 tunnissa. Helppo nakki. Samaan aikaan supersankarini, vaimoni tekee kaiken työn ja synnyttää täydellisen poikavauvamme, kun olen vielä 200 kilometrin päässä, Kilpeläinen kirjoittaa Instagramissa.

Kilpeläisillä on ennestään kolmevuotias tytär.