Yksi hyökkääjä vielä KalPan toivelistalla

Maanantaina omatoimijaksolta jäähallille palannut KalPa etsii vielä Liigaan valmistautuvaan joukkueeseensa yhtä hyökkääjää.

– Toiveissa on, että yksi hyökkääjä vielä löytyisi. Tarjontaa on ja joukossa on myös entuudestaan meille tuttuja pelaajia, mutta asiat eivät aina ole yksinkertaisia, KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen muotoili.

– Pelaajamarkkinoilla tilanne on sellainen, että jos rahaa olisi paljon, sen kuin poimisi vaan, mutta meidän tilanteessa on varmasti järkevää miettiä pelaajan hankkimista esimerkiksi try outin kautta, Kapanen jatkoi.

KalPalla oli maanantaiaamuna pyörätestit ja mahdollisuuden lyhyeen jääharjoitukseen käytti alle puolet joukkueesta.

Maalivahdit Eero Kilpeläinen ja Denis Godla harjoittelivat Kimmo Kapasen ohjauksessa. Kenttäpelaajista Tommi Jokinen, Janne Keränen, Jyri Junnila, Joonas Lyytinen, Alexander Ruuttu, Ville-Vesa Vainiola ja Sami Mutanen kävivät varusteet päällä jäällä arkeen totuttaumassa, mutta esimerkiksi joukkueen kapteeni Jussi Timonen kävi vain testaamassa uusia luistimiaan parin minuutin ajan.

– Testit ovat kertoneet, että kesällä on tehty oikeita asioita. On hieno nähdä, millainen into ja palo pelaajilla on jäälle, kesken testirupeaman kaukalon laidalla käväissyt KalPan päävalmentaja Pekka Virta totesi.