Bale ei innostu Ronaldo-vertailuista - Portugali ja Wales kohtaavat EM-välierässä

Monet katseet ja odotukset kääntyvät Gareth Baleen ja Cristiano Ronaldoon, kun Wales ja Portugali iskevät yhteen jalkapallon EM-välierässä. Keskustelulle on antanut lisää virtaa se, että Bale ja Ronaldo pelaavat samassa seurajoukkueessa, Real Madridissa.

Bale on yrittänyt hillitä keskustelua muistuttamalla, ettei kyseessä ole kahden pelaajan vaan kahden maajoukkueen kohtaaminen.

– Hän (Ronaldo) on loistava pelaaja. Kaikki tietävät, mitä hän pystyy tekemään. Me keskitymme siihen, mitä pystymme tekemään joukkueena, Bale sanoi.

Bale on jäänyt Real Madridissa monesti huomiossa ja arvostuksessa Ronaldon varjoon, mutta Ranskan EM-kisoissa walesilainen on loistanut. Ronaldo on sen sijaan kerännyt koko Portugalin joukkueen tavoin jopa kritiikkiä.

Balen mukaan vertailu hänen ja Ronaldon välillä on turhaa.

– Kaikki sanovat, että tässä on kyseessä minä ja Ronaldo, vaikka kyse on ottelusta Wales vastaan Portugali.

Portugali ja Wales kohtaavat keskiviikkoiltana Lyonissa.

– Olemme katsoneet kaikki heidän pelinsä televisiosta. Kyseessä on vaarallinen joukkue. He eivät ole välierissä ilman syytä, Bale sanoi välierävastustajasta.

Wales on EM-kisojen ensikertalainen. Portugali ei puolestaan ole voittanut tämän vuoden kisoissa vielä yhtään ottelua varsinaisella peliajalla.

Ottelu alkaa kello 22. Voittaja etenee sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.