Chelsean jyrä jatkaa kulkuaan

Hienosti kautensa aloittanut Chelsea jatkaa voitokkaasti jalkapallon Valioliigassa. Nyt lontoolaisten vauhdin sai kokea Norwich, joka toki yllätti lontoolaiskatsojat Grant Holtin johtomaalilla. Etumatka kesti kolmisen minuuttia, kunnes Fernando Torres osui kauden viidennen osumansa. Ratkaisu saatiin vielä avauspuoliajalla, kun Frank Lampard ja Eden Hazard iskivät. Loppuluvut 4-1 viimeisteli vielä Branislav Ivanovic.

Chelsealle voitto oli liigakauden kuudes seitsemässä pelissä. Eroa sarjassa toiseksi nousseeseen, puolustavaan liigamestariin Manchester Cityyn on neljä pistettä. Chelsea ja Manchester City ovat liigan ainoat tappiottomat joukkueet.

Kohtuullisen valjusti kautensa avannut City otti syksynsä toistaiseksi vakuuttavimman voiton, kun Sunderland kaatui 3-0 iltapäiväpelissä.

Sunderland oli viime kaudella ainoa joukkue, joka ylsi pisteille Cityn kotikentällä, mutta nyt se oli tyystin voimaton. Aleksandar Kolarovin komea vapaapotku viidennellä peliminuutilla laittoi City-koneen vauhtiin, ja toisella puoliajalla osuivat myös Sergio Aguero ja James Milner.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.