Crouch puski Tottenhamin Mestarien liigaan

Miljoonia pelaajahankintoihinsa käyttänyt Manchester City jää ilman paikkaa jalkapallon Mestarien liigassa. City menetti mahdollisuutensa ensi kauden Mestarien liigaan, kun se hävisi illalla kotikentällään Tottenhamille.

Tottenhamin Peter Crouchin 82. minuutilla pukkaama maali nosti lontoolaisjoukkueen neljänneksi Englannin Valioliigassa, ja se sijoitus riittää Tottenhamille pääsyyn Mestarien liigaan.

Valioliiga päättyy sunnuntaina, ja teoriassa Tottenhamilla on vielä mahdollisuus ohittaa Arsenal ja nousta kolmanneksi. Arsenalin kampeaminen kolmossijalta vaatii kuitenkin Tottenhamilta voittoa putoamaan tuomitusta Burnleystä ja toisaalta Arsenalin kompastumista Fulhamiin.

Fulham ei antanut kauden viimeisessä kotiottelussaan kovin hyviä merkkejä tehoista, vaan hävisi Stokelle 0-1. Illan ainoasta maalista vastasi Matthew Etherington ottelun 83. minuutilla.

Fulhamin kausi jatkuu Valioliigan jälkeen vielä Eurooppa-liigan finaalissa ensi keskiviikkona. Fulham kohtaa silloin Hampurissa Atletico Madridin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.