Egyptiläispelaajia epäillään prostituoitujen käytöstä

Ryöstely- ja prostituutioepäilyt kuohuttavat Etelä-Afrikassa pelattavaa jalkapallon MM-kisojen esiturnausta, Confederations cupia. Eteläafrikkalaismedian mukaan ryöstön kohteiksi perjantaina joutuneet Egyptin pelaajat olisivatkin menettäneet rahansa palkkaamiinsa prostituoituihin.

- Uskon, että he (eteläafrikkalaisten Sunday Independent - ja City Press -lehtien lähteet) ovat halunneet luoda skandaalin Egyptin joukkueeseen siirtääkseen huomion pois pääasiasta, turvallisuudesta, Egyptin jalkapalloliiton puheenjohtaja Samir Zahir jyrähti.

Egyptillä oli perjantaina syytä juhlaan, koska joukkue oli yllättäen voittanut maailmanmestaruutta puolustavan Italian 1-0. Egyptin joukkueenjohtaja väitti, että pelaajien hotellihuoneista Johannesburgissa oli ryöstetty 2 000 euroa.

Paikallinen poliisi ei City Press -lehden mukaan kuitenkaan havainnut huoneissa jälkiä murrosta. Hotellin turvakameroiden mukaan huoneiden välillä sen sijaan liikkui ryöstöiltana lukuisia vähäpukeisia naisia.

Eilen Brasilian joukkueen jäsenet väittivät tulleensa ryöstetyiksi. Joukkueen fysioterapeutin hotellihuoneesta oli kadonnut takki lompakkoineen.

Rehottava rikollisuus on huolestuttanut Etelä-Afrikassa aiemminkin. Maa isännöi jalkapallon MM-lopputurnausta vuoden kuluttua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.