Englannin maajoukkuefutaajille käytössäännöt

Englannin jalkapallomaajoukkueen pelaajat saavat jatkossa luettavakseen säännöt siitä, kuinka käyttäytyä. Englannin jalkapalloliiton mukaan sääntöjä on työstetty jo pitkään, eli kyseessä ei ole paniikkireaktio viime aikojen pelaajakäytökseen.

- Olemme kärsineet siitä, että sääntöjä ei ole ollut olemassa. Nyt maajoukkueelle on esitelty säännöt ja se, mitä ne pitävät sisällään, käytössääntöjä valmistelleen nelimiehisen ryhmän pomo, maajoukkueen joukkueenjohtaja Adrian Bevington selvitti kuusisivuista säännöstöä.

- Ei siinä ole mitään listaa mahdollisista rangaistavista touhuista, koska ei oikeassa elämässä koskaan tiedä mitä tulee eteen. Mutta pelaajat tietävät nyt, että jos ei noudata (sääntöjä), siitä seuraa seurauksia, Bevington jatkoi ja myönsi, että säännöt olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten.

Viimeisin huonokäytöksinen Englannin ryhmässä on ollut puolustaja Ashley Cole, joka hermostui ex-maajoukkuepelaaja John Terryn rasismijupakan käsittelyyn ja äityi haukkumaan Englannin jalkapalloliittoa kovin sanoin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.