Entiset kapteenit raivoissaan: "Koko maailma nauraa Englannille" - kriisi syvenee

Englannin jalkapallomaajoukkueen entiset kapteenit Alan Shearer ja Rio Ferdinand ovat huolissaan maan jalkapallomaineesta potkut saaneen Sam Allardycen toilailun takia.

Shearer kuvailee oloaan vihaiseksi ja surulliseksi ja sanoo olevansa tyrmistynyt unelmatyöstään iloinneen Allardycen huonosta harkintakyvystä.

- Olen vihainen koko tilanteesta, hän sanoo BBC Radio 5 Liven haastattelussa.

- Luulin, että Englanti ei voi syöksyä enää yhtään alemmaksi sen jälkeen, mitä EM-kisoissa tapahtui, Shearer viittaa Islanti-tappioon.

- Ja nyt, tässä sitä ollaan. Olemme jalkapallomaailman naurunaihe.

Myös Rio Ferdinand on yhtynyt Shearerin arvioon.

- Maailma nauraa Englannille, seitsemässä ottelussa Englannin kapteenina toiminut toppari-ikoni kertoo BT Sportin nettisivuilla.

Allardyce sai potkut tiistaina, kun Telegraph lehti paljasti, että päävalmentaja oli neuvotellut liikemiehiksi naamioituneiden toimittajien kanssa itselleen sääntöjen vastaisen 400 000 punnan eli noin 460 000 euron sopimuksen.

Allardyce ehti olla Englannin maajoukkueen päävalmentajana vain 67 ottelua ja valmentaa joukkuetta yhdessä ottelussa.

Englannin jalkapallon kriisin voi odottaa syvenevän, sillä Telegraph on kertonut, että kahdeksan nykyisen tai entisen valioliigamanagerin epäilläänottaneen vastaan pelaajasiirtoihin liittyviä lahjuksia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lehti: Englannin jalkapallomaajoukkueen päävalmentajalle potkut - ehti valmentaa yhden ottelun