Eurooppa-liigan finaaliin valmistautuva ManU järkyttyi terrori-iskusta

Jalkapallomaailmakin järkyttyi Manchester-areenan eilisiltaisesta terrori-iskusta, joka on vaatinut ainakin 22 ihmisen hengen. Manchester United valmistautuu parhaillaan huomenna Tukholmassa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin, mutta seuran henkilökunnan ja pelaajien ajatukset olivat tiistaiaamuna aivan muualla kuin jalkapallossa.

– Olemme syvästi järkyttyneitä eilisillan kauheista tapahtumista Manchester-areenalla. Kaikki, joihin tämä on vaikuttanut, ovat ajatuksissamme ja rukouksissamme, ManU tviittasi.

Myös keskiviikon finaalivastustaja Ajax otti osaa Manchesterin suruun, samoin ManUn perinteinen arkkivihollinen Liverpool.

– Rakkaudella Amsterdamista Manchesteriin. Ajatuksemme ovat uhrien ja omaisten kanssa, Ajax tviittasi.

ManUn paikallisvastustaja Manchester City tviittasi, että seurassa ollaan "erittäin surullisia" ja muisti myös Manchesterin kaupungin pelastustyöntekijöitä.

– Haluan ilmaista syvimmät osanottoni uhrien perheille. Tämä on surullinen päivä Manchesterin upealle kaupungille, City-kapteeni Vincent Kompany tviittasi.

Suur-Manchesterin poliisi on kehottanut terrori-iskun jälkimainingeissa apua ja neuvontaa tarvitsevia hakeutumaan Cityn kotistadionille.

ManUn joukkue on jo matkustanut Tukholmaan, jossa se kohtaa Ajaxin keskiviikkona klo 21.45. ManUn odotetaan brittilehtien mukaan käyttävän ottelussa surunauhoja.