Eurooppa-liigan finaaliin valmistautuva ManU järkyttyi terrori-iskusta

Jalkapallomaailmakin järkyttyi Manchester-areenan eilisiltaisesta terrori-iskusta, joka on vaatinut ainakin 22 ihmisen hengen. Manchester United valmistautuu parhaillaan huomenna Tukholmassa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin, mutta seuran henkilökunnan ja pelaajien ajatukset olivat tiistaiaamuna aivan muualla kuin jalkapallossa.

– Olemme syvästi järkyttyneitä eilisillan kauheista tapahtumista Manchester-areenalla. Kaikki, joihin tämä on vaikuttanut, ovat ajatuksissamme ja rukouksissamme, ManU tviittasi.

Myös keskiviikon finaalivastustaja Ajax otti osaa Manchesterin suruun, samoin ManUn perinteinen arkkivihollinen Liverpool.

– Rakkaudella Amsterdamista Manchesteriin. Ajatuksemme ovat uhrien ja omaisten kanssa, Ajax tviittasi.

ManUn paikallisvastustaja Manchester City tviittasi, että seurassa ollaan "erittäin surullisia" ja muisti myös Manchesterin kaupungin pelastustyöntekijöitä.

– Haluan ilmaista syvimmät osanottoni uhrien perheille. Tämä on surullinen päivä Manchesterin upealle kaupungille, City-kapteeni Vincent Kompany tviittasi.

Suur-Manchesterin poliisi on kehottanut terrori-iskun jälkimainingeissa apua ja neuvontaa tarvitsevia hakeutumaan Cityn kotistadionille.

ManUn joukkue on jo matkustanut Tukholmaan, jossa se kohtaa Ajaxin keskiviikkona klo 21.45. ManUn odotetaan brittilehtien mukaan käyttävän ottelussa surunauhoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.