Fanit ja HJK juhlivat yhdessä mestaruutta

Aidat eivät pidätelleet HJK:n kannattajia, kun pilli soi Jyväskylässä viimeisen kerran tällä kaudella. Parinsadan hengen vahvuinen fanijoukko rynnisti kentälle juhlimaan HJK:n neljättä jalkapallon Suomen mestaruutta putkeen.

Kun HJK pääsi hankalan alkukauden jälkeen kauden viime hetkillä kuljettajan paikalle, eivät helsinkiläiset lopulta jättäneet mitään sattuman varaan, vaan korjasi voiton lukemin 6-3.

JJK:n maalit nähtiin aivan ottelun lopulla, kun voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Lopulta JJK toimitti pallon peräti kolmesti Klubin maaliin.

Ottelu oli Antti Muurisen toistaiseksi viimeinen ottelu HJK:n päävalmentajana. Muuriselle mestaruus oli kaikkiaan seitsemäs ja viides HJK:ssa. HJK:lle mestaruus oli seurahistorian 25:s.

Hopeaa voittanut Inter ja pronssijoukkue TPS hävisivät kumpikin tänään. Inter hävisi vieraissa Hongalle 0-3 ja TPS kotonaan Jarolle 1-2. Jarolle voitto TPS:stä tiesi sarjapaikan säilymistä. Liigasta putosi Haka, vaikka myös se venyi vierasvoittoon. Haka voitti Vaasassa sikäläisen Palloseuran 1-0.

Hakan sijalle liigaan nousi RoPS.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Honka päätti kautensa suurvoitolla hopea-Interistä

HJK:n mestaruudelle tuli upea sinetti

KuPS jäi Voutilaisen maalista huolimatta FC Lahden jalkoihin

Jaro pelasti sarjapaikkansa vierasvoitolla

Haka putosi jalkapalloliigasta