HJK haki voiton PS Kemistä

HJK korjasi kurssiaan jalkapalloliigassa, kun helsinkiläiset peittosivat PS Kemin 2–1 maanantaina Oulussa pelatussa ottelussa. Edellisestä neljästä pelistään sarjan suursuosikki oli voittanut vain yhden.

Avauspuolikkaalla nähtiin tehohetki vain muutama minuutti ennen taukoa. Nikolai Alho vei vieraat johtoon kauden avausmaalillaan, mutta PS Kemin Keaton Isaksson tasoitti pelin vain kaksi minuuttia myöhemmin.

2–1-maalin teki HJK:n brassihyökkääjä Joao Klauss De Mello toisella jaksolla. Tarkka maanuoliainen upposi maalin takakulmaan.

– Olen oikein tyytyväinen voittoon. Olimme koko ajan vastustajaa parempia. Pelitapahtumiin nähden kolme pistettä on vähintään oikeudenmukaista, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo näki.

Voitto vei HJK:n tasapisteisiin sarjan kärkipaikalla viihtyvän Rovaniemen Palloseuran kanssa.

PS Kemi voitti kauden avausottelunsa Seinäjoella, mutta sen jälkeen tappiot ovat seuranneet toisiaan. Työsarkaa ei ole helpottanut kotiotteluiden pelaaminen vieraskentillä.

– Se oli kova taistelu. Esityksemme oli miehekäs, mutta valitettavasti se ei vieläkään riittänyt pisteisiin, PS Kemin oululaislähtöinen hyökkääjä Juho Mäkelä kommentoi.

KuPSin Rasmus Karjalainen piti hurjan näytöksen