HJK:n faneilta evättiin pääsy jalkapallopeliin Vaasassa – nyt joukkoa epäillään ravintolakahakasta Hämeenlinnassa

Poliisi epäilee joukkoa jalkapalloseura HJK:n kannattajia väkivaltaisesta ravintolakahakasta Hämeenlinnassa. Poliisi tutkii lauantai-illan tapahtumia kaupungin keskustassa epäiltynä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena ja epäiltynä törkeänä pahoinpitelynä.

– Ravintolan henkilökunnan puututtua tilanteeseen häirikköseurueen jäsen oli aiheuttanut ravintolan henkilökuntaan kuuluvalle miehelle lääkärinhoitoa edellyttäneen vamman, poliisi tiedottaa.

Rikoskomisario Juha Pynttäri kertoo, että ravintolassa häiriköineet kuuluivat seurueeseen, jonka bussi oli aiemmin lauantaina käännytetty Vaasan palloseuran ja HJK:n välisestä jalkapallo-ottelusta.

Komisario Vesa Toivanen Pohjanmaan poliisista puolestaan kertoi Ilta-Sanomille yhden fanibussin käännytyksen syyksi sen, että ennakkotietojen mukaan bussissa oli mukana ihmisiä, jotka olivat aiemmin olleet osallisina kannattajien välisissä kahakoissa ja tappeluissa.

– Puutuimme ennakolta henkeä, terveyttä ja vapautta uhkaavaan tilanteeseen VPS:n ja HJK:n otteluun liittyen, Toivanen sanoi IS:lle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.