HJK:n fanien nujakasta ei rikosilmoituksia

KuPSin ja HJK:n perjantaisen pelin jälkeisestä kahakasta ei ole tehty rikosilmoituksia poliisille. Savon Sanomat tarkasti asian maanantaina, kun osallisilla olisi ollut mahdollisuus jättää ilmoituksensa. Poliisin tietojen mukaan tapaus ei kuitenkaan johda viranomaisilla tutkintaan.

Pelin jälkeen Kuopion perjantai-iltana puhkesi kahakka, jossa kymmenkunta HJK:n kannattajaa tyrkki järjestyksenvalvojia.

Moni muu katsoja tallensi välikohtauksen esimerkiksi kännykkäkameravideoille. Videoilla tilanne näytti väliin rajultakin, kun järjestyksenvalvojilla oli esimerkiksi verta liiveissään.

Maanantaina tilanne oli kuitenkin se, ettei rikosilmoituksia ollut tehty sen enempää pahoinpitelyistä kuin järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisestakaan.

Kuopion järjestyksenvalvojat olivat käyneet asian läpi ja todenneet, ettei kukaan heistä ollut saanut vammoja eikä tilanne ollut aiheuttanut merkittävää haittaa kellekään.

Kuopiolaisten näkemyksen mukaan muutama päihtynyt asiakas oli uhitellut ja muun muassa potkinut järjestyksenvalvojia, mutta ilman vahinkoja. Järjestyksenvalvojat olivat tarkoituksella olleet kiilana eri porukoiden välissä ja pitäneet tilanteen hallinnassa.

Järjestyksenvalvojat rauhoittivat tilanteen hyvin ja päihtyneiden uhittelut talttuivat siihen paikkaan. Fanit ohjattiin bussiin ja edelleen pois alueelta.

Paikalla nähdyt verijäljet johtuivat tilanteesta, jossa yhdeltä riehuneelta fanilta tuli verta nenästä ja sitä pyyhkiytyi myös järjestyksenvalvojien liiveihin.

Kuopiolaisia faneja ei tiedetä osallistuneen välikohtaukseen. Heitä oli lähellä, mutta he katsoivat ja väistelivät muutamaa päihtynyttä helsinkiläistä.

Välikohtaus oli kaikkiaan KuPSin peleissä harvinainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KuPSin toimitusjohtaja: Meidän fanimme säilyttivät malttinsa

Veri roiskui KuPSin pelin jälkeen