Hermonsa menettänyt Pepe saamassa pitkän pelikiellon

Real Madridin topparia Pepeä odottaa pitkä pelikielto Espanjan jalkapalloliigassa. Pepe sai punaisen kortin eilen ottelussa Getafea vastaan, koska hän käyttäytyi väkivaltaisesti kahta vastustajan pelaajaa ja neljättä erotuomaria kohtaan.

Pepe aloitti riehumisensa kolme minuuttia ennen loppua, kun hän töni rangaistuspotkun arvoisesti Getafen Francisco Casqueroa. Tämän jälkeen portugalilaistoppari potki maassa maannutta Casqueroa ja löi perään toista Getafen pelaajaa Juan Albinia kasvoihin.

- Tämän jälkeen pelaaja (Pepe) sanoi seuraavan lauseen ottelun neljännelle erotuomarille, kun hänet oli poistettu kentältä: Olette kaikki huorien poikia, erotuomari Carlos Delgado totesi raportissaan.

Pepe rikkoi sääntöjä vielä kertaalleen, kun hän tuli juhlimaan Gonzalo Higuainin tekemää 3-2-voittomaalia kentälle. Portugalilainen pyysi myöhemmin anteeksi tekosiaan.

Pepe on varmuudella sivussa viikonlopun Sevilla-ottelusta ja todennäköisesti myös ensi viikon huippupelistä Barcelonaa vastaan. Hänen pelikieltonsa saattaa pahimmassa tapauksessa kestää kauden loppuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.