Honka dominoi voittoon

Honka otti jalkapalloliigassa 2-0 (0-0) kotivoiton Hakasta ja vahvisti asemiaan mitalitaistossa. Honka dominoi kenttätapahtumia läpi ottelun, mutta vapauttavaa maalia saatiin odottaa aina 82. minuutille asti.

Ensimmäisellä puoliajalla erityisesti Hongan erikoistilanteet olivat todella vaarallisia, joista espoolaisten kapteeni Rami Hakanpää oli muutamaan otteeseen lähellä onnistua. Maaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu.

Toisella puoliajalla Honka lisäsi vielä asteen vauhtia peliinsä ja sai luotua vaarallisia tekopaikkoja. Tiiviisti puolustanut Haka kuitenkin piti kotijoukkueen nollilla 82. minuutille asti, jolloin Aleksandr Kokko puski kauden avausosumansa liigassa ja päästi kotijoukkueen piinasta.

Heti seuraavassa hyökkäyksessä Kokko vapautti Jussi Vasaran läpiajoon näyttävällä kantapääsyötöllä, ja Vasara viimeisteli lukemiksi 2-0.

-Haka sai ensimmäisen maalipaikan 2-0-tilanteessa, niin pitää olla tyytyväinen. Saatiin siinä ensimmäiselläkin puoliajalla jo hyviä paikkoja, mutta jos et niistä tee, niin sitten maalit täytyy tehdä myöhemmin, Hongan valmentaja Mika Lehkosuo summasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.