Inter vahvisti liigajohtoaan

Interin hyökkääjä Irakli Sirbiladze oli kentän kuningas Kupittaalla VPS:ää vastaan. Hän teki kaksi lähes identtistä puskumaalia Mika Ojalan kulmureista, ja niiden voimalla Inter voitti 2-0.

Se lisäsi näin sarjajohtonsa neljään pisteeseen toisena olevaan HJK:hon. VPS puolestaan menetti mahdollisuuksiaan mitalikamppailussa.

Irakli Sirbiladze nousi maaleillaan maalipörssin kärkeen 13 maalilla. Hän lähti suoraan Turusta Georgian maajoukkueen peleihin Valko-Venäjää ja Espanjaa vastaan.

Ottelussa VPS ei kovin pahasti ollut alakynnessä. Interin maalivahti Stef Doedee torjui mainiosti pari Sebastian Strandvallin kovaa vetoa. Vaasan maalissa pelannut Janne Henriksson ei kulmurimaaleille mitään voinut, mutta torjui muuten hyvin.

- Meillä oli nimenomaan yhtenä teemana pystyä estämään Mika Ojalan loistavat erikoistilanteet ja tulos oli kuitenkin kaksi maalia niistä. Muuten emme juuri olleet alakynnessä, tuumaili VPS:n valmentaja Olli Huttunen.

Interin käskijä Job Dragstman mukaan joukkueen peli ei ollut ihan uomissaan ensimmäisellä jaksolla, mutta pallokontrolli parani toisella jaksolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.