Interille tärkeä voitto

Jalkapalloliigan mestaruustaistelussa Inter nousi jälleen toiseksi pisteen päähän HJK:sta, kun se kotikentällään kukisti IFK Mariehamnin 1-0. Inter ohitti pisteellä TPS:n, joka on nyt kolmantena. IFK on neljäntenä.

Ottelun ratkaisu syntyi jo 10 minuutin pelin jälkeen. Maarianhaminan maalivahti Simon Nurme pudotti epäonnisesti pallon Interin Irakli Sirbiladzen ulottuville ja tämä pystyi pienestä kulmasta ampumaan pallon tyhjiin. Se oli kohti maalikuninkuutta marssivan Sirbiladzen 16. maali.

Nurmen inhimillinen erehdys oli sitäkin harmillisempi, koska hän pelasi jatkossa loistavasti torjuen muun muassa Mika Ojalan ampuman pilkun. Myös Interin maaliin selkäleikkauksen jälkeen palannut Magnus Bahne teki pari hienoa torjuntaa.

- Oli odotetunlainen taistelupeli, koska voitto oli molemmille tärkeä. Olisimme voineet ratkaista ottelun helpommallakin, mutta vastustajan maalivahti teki kovia torjuntoja, sanoi Interin kapteeni Bahne.

IFK:n valmentaja Pekka Lyyski manaili ottelun ratkaissutta inhimillistä virhettä, mutta oli muuten tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

HJK mitaleille ja eurokentille Honka-voitolla