Interin voittoputki jatkui – Benjamin Källman iski hattutempun

Inter vankisti asemaansa jalkapalloliigan keskikastissa, kun joukkue kukisti lauantaina kotikentällään IFK Mariehamnin 3–0. Voitto oli turkulaisille neljäs peräkkäinen.

Turkulaisten sankarina hääri Benjamin Källman, joka iski hattutempun. Avausmaali syntyi jo kuudennella minuutilla, kun pallo pomppi onnekkaasti Källmanille maalin edustalla. Kaksi muuta osumaa Källman teki Timo Furuholmin loistavista syötöistä toisella jaksolla.

– Loistava päivä, vaikka peli ei ollut helppo. Avausjaksolla teimme tyhmiä virheitä, mutta onneksi vastustaja ei onnistunut viimeistelyissään, Källman totesi.

Koko kauden alle odotusten pelannut IFK Mariehamn hallitsi avausjaksoa, mutta ei onnistunut maalinteossa. Neljästi vierasjoukkue kolisteli tuloksetta maalikehikkoa.

– Maalinteko kangerteli jälleen tosi pahasti, vaikka tilanteita oli runsaasti, harmitteli IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg.

Interin peli on lähtenyt nousukiitoon John Allenin tultua joukkueen päävalmentajaksi kesken kauden.

– Nyt tilanne näyttää hyvältä. Uskon, että pystymme nousemaan lähelle sarjan kärkeä vielä loppukauden aikana, Allen totesi.

RoPS liki HJK:n kaatoa, maalihai Klauss pelasti tasapeliksi