Kaaos Newcastlessa sen kuin jatkuu

Alan Shearer ei ole saanut Newcastlen valmennuspestilleen lentävää lähtöä jalkapallon Englannin Valioliigassa. Tämänpäiväinen Tottenham-ottelun peliesitys povaa sen sijaan Newcastlelle lähtöä - alas mestaruussarjaan.

Newcastlen puolustus harhaili missä sattui läpi ottelun, ja vain Newcastle-vahti Steve Harperin torjunnat pitivät lukemat siedettävinä. Voiton Tottenham kuitenkin otti, Darren Bentin 1-0-maalilla.

Newcastle-toppari Sebastian Bassongin heikkoon työrupeamaan mahtui ripaus huonoa tuuria. Hän katkaisi Luka Modricin syötön suoraan Bentin jalkaan. Britti laukoi päin Harperia ja pääsi iskemään paluupallon verkkoon.

Shearer panosti toisella jaksolla hyökkäykseen vaihtamalla kentällä keskenkuntoiset Obafemi Martinsin ja Mark Vidukan, mutta kumpikin kykeni lähinnä väläyttelemään, ei viimeistelemään.

Newcastle on voittanut viimeisestä 15 liigaottelustaan vain yhden. Sitä aiempi voitto tuli juuri Tottenhamista ennen joulua. Joukkue on liigassa toiseksi viimeisenä, ja eroa putoamisviivan yläpuolen Blackburniin on neljä pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.