Kapteenin ura katkolla

Kuopion Palloseuran kapteenin Jani Hartikaisen loppukausi on ohi polvivamman vuoksi. Hartikainen kävi tiistaina polventähystysoperaatiossa ja edessä on 5-6 kuukauden poissaolo pelikentiltä.

Hartikaisen, 33, nykinen sopimus KuPSin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Nähtäväksi jää, ripustaako loukkaantumisista kärsivä KuPS-ikoni nappulakengät naulaan nyt lopullisesti.

Neljä uutta pelaajaehdokasta

KuPS testaa torstaisessa harjoitusottelussa Pietarin Zenitin reservijoukkuetta vastaan neljää uutta pelaajaa.

Unkarilainen keskikenttäpelaaja Laszlo Almasi saapuu keskiviikkoiltana Unkarista Kuopioon ja on valmis torstain harjoituspeliin.

Harjoitusvahvuuteen saapuivat tiistaina kaksi nigerialaista pelaajaa: hyökkääjä Dickson Nwakaeme, 23, ja keskikenttäpelaaja Segun Ikudehinbu, 19. He osallistuivat joukkueen tiistaisiin iltaharjoituksiin ja antavat pelillisiä näyttöjä niin ikään torstaina Leppävirralla.

KuPS testaa nigerialaiskaksikkoa perjantaihin saakka.

Unkarilainen keskikenttäpelaaja Balazs Horvath, 21, liittyi maanantaina KuPSin harjoitusvahvuuteen ja pelaa myös torstaina.

KuPS ja Zenitin reservijoukkue kohtaavat torstaina Vokkolan nurmikentällä Leppävirralla. Harjoitusottelun on vapaa pääsy ja se alkaa kello 16.15.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.