KuPS hävisi Vaasan helteessä - oma kasvatti mukana kaatotalkoissa

KuPS jäi ilman tärkeitä sarjapisteitä Veikkausliigan kuntopuntarin ykkösjoukkueen Vaasan Palloseuran vieraana.

VPS hallitsi palloa ottelun alusta asti, kun KuPS luovutti pallon suosiolla kotijoukkueelle. Taktiikka kostautui ottelun ensimmäisen puoliajan puolivälissä, kun isännät syöttelivät kuopiolaisten puolustuksen puhki ja Pyry Soiri laittoi pallon ohi jenkkivahti Craig Hillin.

Maali oli kovassa pelivireessä olevan Soirin kauden kahdeksas.

KuPS terästäytyi hieman takaiskumaalin jälkeen, eikä luovuttanut palloa enää niin helposti kotijoukkueelle, kuin aiemmin.

VPS kasvatti johtoaan ottelun 82. minuutilla. Soiri syötti laitaan Loorents Hertsille, jonka hyvä matalan keskityksen laittoi verkkoon KuPSista Vaasaan siirtynyt Jerry Voutilainen.

Lopullisen niitin ottelulle pisti Sebastian Strandvall, jonka huikea vapaapotku meni KuPSin verkkoon.

KuPSin huonon illan helteisessä Vaasassa kruunasi Paul Onobin toinen keltainen kortti, jonka myötä keskikenttäpelaaja ajettiin ulos.

– Kotijoukkue oli tänään selvästi parempi ja ansaitsi näin voittonsa. Me emme päässeet oikein missään vaiheessa peliin mukaan, ja tulos oli sen mukainen. Tiesimme toki, että VPS on vahva kotijoukkue, mutta emme kuitenkaan pystyneet varautumaan tarpeeksi hyvin tähän, tunnusti KuPSin Joona Lautamaja STT:n haastattelussa.

KuPS on sarjassa viidentenä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Inter katkaisi neljän ottelun tappioputkensa