KuPS haki Suomen cupissa voiton Jyväskylästä

Kuopion Palloseura haki keskiviikkona voiton Jyväskylän JJK:sta Suomen cupista.

Ottelun maalitili aukesi, kun jyväskyläläiset tekivät ensimmäisellä puoliajalla oman maalin. 36. minuutilla KuPS-hyökkääjän jalasta lähtenyt laukaus muutti suuntaa JJK-puolustajasta ja painui maalivahti Sami Myllymäen ohi.

KuPSin Raphael Udah kiristi johdon 62 minuutin kohdalla puskumaalilla 0-2:een.

Jyväskyläläiset nousivat vielä lopussa taistelemaan, kun Juha Pasoja kavensi kulmatilanteesta 72. minuutilla ottelun loppuluvuiksi 1-2.

Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat hyvin eri suuntiin. KuPS on kahden ottelun voitokkaassa putkessa, kun taas JJK:n vastaava on saman verran tappiollinen.

KuPS-leirin mietteet tiivisti valmentaja Esa Pekonen, jonka mukaan ensimmäinen ensimmäinen puoliaika oli varovaista ja hermostunutta pelaamista, koska joukkue oli ensimmäistä kertaa luonnonnurmella.

-Toisella puoliajalla saatiin toinen maali, ja peli olisi pitänyt naulata siihen. JJK:n kavennuksen jälkeen tilanne olisi voinut vielä kääntyä miten päin vaan, Pekonen sanoi.

KuPS eteni Vaajakoskella pelatun ottelun voitolla viidennelle kierrokselle eli on 32 parhaan joukkueen joukossa. Seuraavaksi kuopiolaiset kohtaavat cupissa Joensuun Jipon.

KuPS ja JJK ottavat toisistaan seuraavan kerran mittaa 17.5. Kuopiossa. Silloin pelataan Veikkausliiga-pisteistä.

Tulevana sunnuntaina kuopiolaiset saavat Keskuskentällä vastaansa FC Interin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.