KuPS järjesti Hakalle selkäsaunan

KuPS oli tyly isäntä päävalmentajaa vaihtaneelle Valkeakosken Hakalle, joka on nyt pelannut kahdeksan peräkkäistä ottelua ilman voittoa jalkapalloliigassa. KuPSin voitto merkittiin historiankirjoihin 5-1 (3-0).

-Olimme aneemisia. Otan tämän myös omaan piikkiini, murehti Hakan uusi päävalmentaja Sami Ristilä.

Voiton ansiosta KuPS:n toivo jalkapalloliigan paikasta elää edelleen. Savolaisjoukkue nousi nyt kolmanneksi viimeiseksi ohi RoPS:n ja JJK:n.

KuPS taltutti Hakan runsaassa puolessa tunnissa Miikka Ilon kahdella maalilla ja Juho Karppisen ensimmäisellä liigaosumalla. Loput maalit viimeistelivät Ilja Venäläinen ja keskikentän taituri Dickson Nwakaeme, joka oli myös pohjustamassa kolmea KuPS:n osumaa.

-Hyvä voitto. Emme miettineet ennen ottelua, miten Haka pelaa. Pelaamme omaa peliämme, KuPSin päävalmentaja Esa Pekonen sanoi.

KuPS koki pahan menetyksen, kun Pele Koljonen ajettiin yliajalla kentältä. Hän sai punaisen kortin tuupattuaan kädellään vastustajaa rintaan.

Ottelu oli alkukaudesta mestaruustaistossa mukana olleelle Hakalle jo kahdeksas ilman voittoa. Viimeksi Haka otti kolme pistettä MyPan vieraana 5. heinäkuuta. Hakan edellisistä kolmesta ottelusta oli Olli Huttusen valmennuksessa tullut sentään tasapeli. Nyt tuli selkäsauna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.