KuPS ja Petteri Pennanen lähtivät SaPan talkoisiin – haaste lähti myös maailmantähdille

Pelikamppeitaan tulipalossa menettäneen Savon Pallon jalkapalloilijat ovat saaneet tukea ystäviltään ja etenkin uusilta ystäviltään.

SaPan entinen valmentaja Mikko Seppälä käynnisti Twitterissä tukikampanjan, joka sai hienon vastaanoton. Seppälä käynnisti SaPan kausikorttikampanjan, jossa tarjottiin kortteja 25 eurolla.

Savon suurseura KuPS ilmoitti hankkivansa kymmenen SaPan kausikorttia. KuPSin kapteeni Petteri Pennanen tviittasi myös hankkineensa kausikortin.

– Kausari tilattu ja laitettu pyyntö, että antavat kortin jollekin paikalliselle taholle, jolla olisi varmasti kortille käyttöä, ilmoitti Pennanen.

KuPSin pelaajista ainakin Rasmus Karjalainen vahvsti lähtevänsä kampanjaan.

Myös Savon ulkopuolelta alkoi kertyä SaPaa tukevia tviittejä.

Helsinkiläinen IF Gnistan tviittasi, että suomalainen jalkapalloperhe pitää yhtä vaikeinakin aikoina. Varsinais-Suomesta tuli terveisiä Kaarinan Pojilta, joka tilasi kahdeksan kausaria.

Arto Kuuluvainen tviittasi, että autetaan perinteikästä jalkapalloseuraa. Kuuluvaisen setä Raimo Kuuluvainen on SaPan parhaiten menestynyt kasvatti, sillä hän pääsi Suomen A-maajoukkueeseen ja Moskovan vuoden 1980 olympiakisoihin selvinneeseen Suomen joukkueeseen.

Jalkapallon ruohonjuuritason seuran tukemisesta lähti nimimerkiltä @Topitse haaste myös sellaisille käyttäjille kuin @Cristiano, @neymarjr, @TeamMessi, @paulpogba ja @WayneRooney. Ainakaan alkuillasta maailmantähtien vastauksia ei kuulunut.

Seppälä on järjestämässä tukikampanjaan lähtijöille fanimatkan Pieksämäellä, jotta kausikortin nähneet pääsisivät SaPan peliin. SaPa kohtaa kotonaan 17. elokuuta Savon derbyssä Warkaus JK:n, ja paikalle taitaa tupsahtaa bussilastillinen SaPan uusia kausikorttilaisia.

Maanantai-iltana kortteja oli myyty jo 127 kappaletta, kertoi SaPa Twitterissä.