KuPS kohtaa lauantaina HJK:n - Honkavaara näkee joukkueen pelissä paljon hyvää

Mitalisuosikki Kuopion Palloseura on saanut kolmesta pelistä aikaiseksi yhden tasapelipisteen, mutta joukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara näkee RoPSia vastaan kärsityssä 0–1-tappiossa hyvääkin.

– Prässi onnistui ja hyviä pallonriistoja saatiin useita. Väsyneillä jaloilla hyvä suoritus, Honkavaara sanoo KuPSin tiedotteessa.

– Me on jo käännetty RoPS-pelin pettymys positiiviseksi. Meidän pitää vielä parantaa pieniä asioita niin, että se riittää voittamiseen. Vielä se ei riittänyt, mutta oikeaan suuntaan olemme menossa.

Kuopiolaisilla on lauantaina vastassaan vahvin mahdollinen liigavastustaja, HJK Helsingissä. HJK on totuttuun tapaan sarjajohdossa, ja joukkueen kokoonpano vilisee kovia nimiä.

– Meillä on ollut hyviä pelejä HJK:ta vastaan. Meiltä löytyy tuoretta voimaa kentälle, ja jonkin verran pelaajakierrätystä on pakkokin tehdä. Meidän pitää osoittaa oma vahvuutemme joukkueena, ja mennä peli kerrallaan eteenpäin.

Honkavaara parempaa murtautumista ja laadukkaampia loppuratkaisuja.

– Murtautuminen ei ole helppoa millekään joukkueelle, kun vastustaja puolustaa tiiviisti. Me ei päästy sisään tilanteisiin ja kun päästiin, ratkaisut eivät olleet tarpeeksi laadukkaita. Me saimme myös Honka-pelissä hyviä pallonriistoja ja ne pitää hyödyntää paremmin.

HJK–KuPS kello 16 alkaen lauantaina Telia 5G Areenalla.