KuPS murskasi Interin

KuPS shokeerasi Veikkausliigan mestaruudesta haaveilevaa Turun Interiä murskaamalla joukkueen sen kotikentällä maalein 1-4.

Kuopiolaiset menivät johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla. Ats Purje sai pallon Interin puoliskolla, vei pallon rangaistusalueelle ja laukoi pallon maaliin. 2-0-osuman viimeisteli 55. minuutilla Pietari Holopainen, joka palasi KuPSin kokoonpanoon saatuaan heinäkuussa operoidun kätensä kuntoon.

Interin kavennus ja illan ainut osuma syntyi neljää minuuttia myöhemmin, kun tehohyökkääjä Irakli Sirkiladze laittoi pallon Joonas Pöntisen selän taakse.

Sitten alkoi KuPSin Chris Jamesin näytös.

Kauden mittaan vain vähän peliaikaa saanut Chris James kiitti viime peleissä saamastaan luottamuksesta ja jysäytti 74. minuutilla pallon vapaapotkusta maaliin. Uuden-Seelannin maajoukkueeseen kuuluva keskikenttämies kruunasi oman ja KuPSin illan tekemällä toisen maalin Interin verkkoon yhdeksän minuuttia ennen täyttä aikaa.

Tappio mutkisti Interin mestaruustaivalta. Joukkue on pelannut nyt yhtä monta ottelua kuin sarjakärki HJK ja sillä on 51 pistettä eli piste vähemmän kuin helsinkiläisillä.

Kolmanneksi viimeisellä olevan KuPSin tilanne sarjan häntäpäässä helpottaa. Joukkueella on kasassa 32 pistettä, kun toiseksi viimeisenä olevalla Jarolla on 26 pistettä. Haka on hännillä 25 pisteellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.