KuPS puhkaisi AC Oulun puolustuksen

Kuopion Palloseura otti avausvoittonsa jalkapalloliigassa murskaamalla AC Oulun 5-2 Oulussa. Kuopiolaisilla oli varaa jopa epäonnistua rangaistuspotkussa toisella jaksolla. Epävarmasti pelannut Dennys Rodrigues torjui Dickson Nwakaemen yrityksen.

- Olimme tänään parempia, ja voittaminen on totta kai mukavaa. Lahti-pelissä voitto oli jo lähellä, ja nyt sitten natsasi, kaksi maalia tehnyt KuPS:n Ilja Venäläinen sanoi.

AC Oulu hallitsi pelin alkua ja siirtyi 1-0-johtoon Mika Nurmelan keskitykseksi tarkoitetulla vedolla. Puolen tunnin pelin jälkeen ote siirtyi vieraille.

- Teimme helvetisti puolustuksellisia virheitä. En suostu uskomaan, että puolustuspelimme on noin huonoa kuin miltä se tänään näytti, AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen sanoi.

KuPS:n Dickson Nwakaeme näytti pelissä sellaista taituruutta, jota Suomen kentillä harvoin näkee. Ottelun lopussa hän paljasti itsestään myös toisen puolen.

- En hyväksy makoilua kentällä. Se kuitenkin kuuluu afrikkalaisten pelaajien mentaliteettiin, KuPS:n päävalmentaja Esa Pekonen kritisoi hyökkääjätähteään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.