KuPSilta neljä miestä pelikiellossa

Kuopion Palloseuralle jäi tappioon päättyneestä jalkapallon Suomen cupin finaalista luu käteen myös pelaajamenetysten osalta.

Etchu Tabe ja Sander Puri ovat cupin finaalin ulosajojen myötä sivussa KuPSin kokoonpanosta, kun joukkue kohtaa keskiviikkona Turussa Interin.

– Tabelle tullee teostaan pari ottelua pelikieltoa, kuopiolaisten valmentaja Esa Pekonen arveli.

KuPSin riveistä puuttuu koko liuta tärkeitä nimiä, sillä myös Pyry Kärkkäinen ja Paul Obiefule ovat varoitustilin täyttymisen myötä pelikiellossa.

Positiivisia uutisia kuopiolaiset saivat sen sijaan sairastuvalta, sillä heinäkuun puolivälistä lähtien sivussa ollut Pietari Holopainen on palannut joukkueen harjoituksiin ja on pelikuntoinen jo keskiviikon ottelussa. Luottopuolustaja on toipunut ranteen revenneiden nivelsiteiden vuoksi tehdystä käsileikkauksesta.

Hongalle cupin finaalissa koettu kirvelevä tappio painoi vielä maanantaina kuopiolaisten ajatuksia.

– Totta kai cupin finaali kismittää vielä. Tänään meillä on ensimmäinen treeni ja tapaaminen sen pelin jälkeen ja siellä puretaan tapahtunut ja jätetään se taakse, Pekonen kertoi maanantaina.

Interiä vastaan KuPS pelaa tärkeistä pisteistä. Sarjapaikka on vielä varmistamatta.

– Molemmilla joukkueilla on kovat panokset. Cupin finaalissa meillä oli hyvä taisteluilme. Jos jokainen laittaa Turussakin kaikkensa peliin, saamme sen mitä ansaitsemme, Pekonen ennakoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.