KuPSin kannattajille tiukat ohjeet Varsovaan – lippu maksaa vain kympin

Kuopion Palloseura saa viitisenkymmentä kannattajaansa Varsovaan, jossa joukkue kohtaa torstai-iltana Legian Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa.

Aikataulu selvisi vasta viime torstaina, mutta kupsilaiset ovat olleet aktiivisia ja lähtevät varsin suurella joukolla matkaan. Äkillinen kiinnostus Varsovan-lennoille kävi matkustavalle joukkueelle kalliiksi, sillä kotimainen lentoyhtiö korotti KuPSin matkustuspäiviksi lippujen hinnat moninkertaisiksi.

Maanantaina lippu edestakainen lippu KuPSin matkustuspäiviksi keskiviikkona ja perjantaina maksoi yli 900 euroa, kun esimerkiksi lauantaina palatessa hintaa oli vain 300 euroa.

 

Varsovassa turvatoimet ovat tiukat. Legia on varannut katsomosta oman lohkon kuopiolaisten kannattajille. Liput täytyy lunastaa passia näyttämällä nimilistan mukaan, jonka KuPS kerää ja lähettää Puolaan.

– Legia on paljon tiukempi kuin ensimmäisen kierroksen vastustajamme FC Vitebsk, kertoo Viki Savonen KuPSin toimistolta.

Toisaalta lippujen hinnat ovat yleisöystävälliset. KuPSin kannattajille lipun lunastaminen Legian lipputoimistosta maksaa 10 euroa.

Varsovan ottelu alkaa kello 22 Suomen aikaa.

KuPSin kotiottelu pelataan Kuopiossa torstaina 1. elokuuta. Alkamisajaksi on varmistunut kello 19.

 

KuPS matkustaa Varsovaan tiiviillä aikataululla. Joukkue lentää Rissalasta keskiviikkona ja on jo puolen päivän jälkeen Varsovassa.

Illan ohjelmassa ovat harjoitukset Puolan armeijan stadionilla, jonne mahtuu hieman yli 30 000 katsojaa.

Puolalaiset sotilaat perustivat Legian vuonna 1916 kesken ensimmäisen maailmansodan melskeiden, ja seura kantaa edelleen sotilaiden urheiluseuran mainetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Jalkapallo

Tehokkaasti talvehtineen KuPSin Niskanen: "Pelisuunnitelma, aggressiivinen prässi korkealta, toimi juuri kuten halusimme"

Otteluseuranta: KuPS otti vakuuttavan startin kauteen – ratkaisi ottelun 15 ensimmäisen peliminuutin aikana

Kommentti: KuPSilla on vielä ässä hihassa

KuPSin uusi kapteeni on ajoituksen mestari, joka pelaa nöyrästi joukkueelle: "Omalla pelillä ei ole niin väliä, kunhan voitamme"

Jipon Joona Hiltunen kuritti kolmesti KuFua

HJK rokotti armotta KuPSin virheistä – Gentjana Rochi maalasi kahdesti ja lensi suihkuun

KuPSin mestaripelaaja loukkaantui – kausi todennäköisesti ohi

KuPS menetti kolmesti johtonsa – Inter Suomen cupin välieriin rankkareilla

33 mestarien liigan ottelua pelannut Bortan vahvistaa KuPSin naisten keskikenttää

Näkökulma: Koronan tuoma talousahdinko vain korostaa HJK:n ja KuPSin suosikkiasemaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.