KuPSin kasaan ei paista valoa

Kuopion Palloseura jatkaa nollakerholaisena jalkapallon Veikkausliigassa. KuPS hävisi keskiviikkona Ahvenanmaalla Maarianhaminan IFK:lle ja on pisteittä kolmen kierroksen jälkeen. MIFK:n voitto kirjattiin Paulus Arajuuren, Tamas Gruborovicsin ja Mika Niskalan maaleilla luvuin 3-0 (1-0).

KuPSin ainoat tilastomerkinnät Maarianhamissa olivat toppareiden Balazs Baloghin ja Miikka Ilon saamat varoitukset. KuPS laukoi ottelussa ainoastaan kaksi kertaa, mutta isäntien veskari Gustaf Långbacka selvisi takaiskuitta Ilon ja Jani Hartikaisen yrityksistä. MIFK hätyyteli kuopiolaisten maalia 13 kertaa.

KuPSin lisäksi ilman pisteitä ovat vielä Vaasan Palloseura, Tampere United ja Rovaniemen Palloseura.

KuPS on maalieron perusteella viimeisenä. Kuopiolaisten maaliluvut kolmesta kamppailusta ovat tylyt 1-9.

Paljon paremmin ei ole mennyt pari viikkoa sitten liigacupin voittaneella Tampere Unitedilla, joka on hävinnyt kaksi peliään yhteismaalein 1-6. Tasapelipisteen hankkinut nousijajoukkue JJK on ainoa joukkue, joka ei vielä ole onnistunut maalinteossa.

KuPSin pelit jatkuvat ensi viikon torstaina Pietarsaaressa Jaron vieraana. Puolentoista viikon päästä sunnuntaina pelattavaan kauden ensimmäiseen kotiotteluun saapuu vastustajaksi JJK.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.