Norjalaisseura väittää tehneensä sopimuksen KuPSin pelaajan kanssa – mies itse täysin tietämätön asiasta

Pystyykö ghanalainen jalkapalloilija Aziz Idris olemaan yhtä aikaa kahdessa paikassa?

Sille ainakin vaikuttaa, koska norjalainen HamKam väittää allekirjoittaneensa maanantaina iltapäivällä keskikenttäpelaajan kanssa sopimuksen. Idris oli kuitenkin tuolloin Kuopion Palloseuran Veikkausliigaan valmistautuvan joukkueen harjoituksissa Kuopio-hallissa.

Maanantai-illan Idris vietti kuopiolaisessa hotellissa.

Idrisillä on KuPSin kanssa kauden loppuun asti voimassa oleva sopimus, jonka kuopiolaiset voivat purkaa halutessaan torstaina päättyvän testijakson jälkeen. Pelaajalla ei ole käytettävissä optiota eli keltapaitojen niin halutessaan Idris on ensi kaudella KuPSin mies.

Yhteys norjalaiseen HamKamiin on kuitenkin olemassa, vaikka sopimusta sinne ei miehen omien sanojen mukaan ole. Idris on kertonut, että jollei KuPS hyväksy häntä, HamKam on seuraava vaihtoehto.

–Idrisillä on meille täysin pitävä sopimus. Kysyin mieheltä HamKamin tilanteesta ja hän sanoi, ettei sopimusta sinne ole. Idris kertoi ehdottomasti haluavansa pelata täällä, jos vain huolimme hänet, KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa.

Voiko tässä olla kyseessä tilanne, että Idrisillä olisikin sopimus kahteen paikkaan ja edessä olisi riita, jos haluaisitte miehen pitää?

–Meidän osaltamme asiat ovat kunnossa. HamKamin täytyisi esittää oma sopimus, jotta kiista pelaajan pelioikeuksista syntyisi. Ja sellaista sopimusta HamKamilla ei tosiaankaan Idrisin mukaan ole, Heiskanen vakuuttaa.

Idris pelaa keskiviikkona KuPSin riveissä liigacupin ottelun pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.