KuPSin tähdellä pikkuvamma, keskikentän tukipilarin paluu lähellä

Jalkapallon maailmanmestaruuskisoihin tiukasti tähyävä Kuopion Palloseuran hyökkäävä keskikenttäpelaaja Abdalla El Said saattaa joutua jättämään väliin maanantaisen Inter-ottelun.

Egyptin maajoukkuepelaajan jalka kramppasi torstaina Seinäjoella SJK-ottelussa ja hän joutui jättämään pelin kesken. El Saidin kramppi kehittyi hiljalleen ja oletusarvona on, että ainakaan suurta vammaa jalassa ei ole. Varmuustoimenpiteenä jalka kuitenkin kuvataan.

KuPSin terveystilanteessa on myös myönteisiä uutisia. Keskuspuolustukseen hankittu kamerunilainen Tabi Manga pääsee ensi viikolla aloittamaan juoksuharjoittelun ja nigerialaisen keskikenttäpelaajan Reuben Gabrielin paluu kokoonpanoon on lähellä.

Gabriel saattaa olla mukana mukana jo maanantaina, kun turkulainen Inter vierailee Savon Sanomat Areenalla.

Jiri Nissisellä on puolestaan ensi viikolla jalkaleikkaus, mutta oletusarvona on, että hän toipuu pelikuntoon vielä tämän kauden aikana.

Henri Toivomäki jätti Seinäjoen pelin väliin "pikkujumituksen" takia.

Stiwar Garcia on terveenä, mutta hän ei ollut kokoonpanossa Seinäjoella. Kolumbialaisen keskikenttäpelaajan koeaika päättyy kuun lopussa ja hän tuskin saa jatkosopimusta KuPSiin.