Lahti ja Honka tasasivat pisteet

Loukkaantumisten, otteluruuhkan ja matkaväsymyksen rasittama FC Lahti venyi hyvään suoritukseen yltämällä 1-1 tasapeliin FC Hongan kanssa.

Lauantaita vasten yöllä Albaniasta palanneet lahtelaiset pelasivat ilman luottotoppareitaan Heikki Haaraa ja Janne Moilasta. Myös Rafael oli Tiranassa tulleen vamman vuoksi sivussa.

- Olimme ottelun alun jyrän alla, mutta onneksi ei omiin kolissut ja pääsimme peliin mukaan, sanoo FC Lahden valmentaja Ilkka Mäkelä.

Hän oli iloinen paitsi pisteestä myös siitä, että joukkueen 11:stä pelaajasta kymmenen oli lahtelaisia. Kyseessä lienee SM-liigan ennätys.

Ottelun avausmaalin teki toisella puoliajalla Hongan toppari Ville Koskimaa kulmapotkun jälkitilanteesta ja tasoituksen juuri vaihdosta kentälle tullut nuori Jussi Länsitalo.

Puolentoista viikon aikana neljä peliä pelanneet lahtelaiset matkustavat torstaiksi Sloveniaan, jossa Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen vastustaja on ND Goriga. Honka taas aloittaa torstaina karsinnan kotiottelulla walesilaista Bangor Citya vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.