Liigan kärkikolmikko voittoihin – HJK:n etumatka yhä kymmenen pistettä

Jalkapalloliiga palasi maaottelutauolta täydellä kuuden ottelun kierroksella, ja liigan kärkikolmikko piti pintansa kotivoitoilla. HJK kukisti IFK Mariehamnin 2–0, KuPS Ilveksen 3–1 ja RoPS VPS:n loppuhetkien maalilla 1–0. HJK:lla on 14 ottelusta 34 pistettä, yhtä paljon pelanneella KuPS:lla on 24 pistettä ja 13 peliä pelanneella RoPS:lla samoin 24.

Seitsemännen peräkkäisvoiton ottaneelle HJK:lle maalasivat pelin alussa Nikolai Alho ja loppuvaiheissa liigan maalikärki Klauss. Maali oli brassikärjelle jo 12:s.

KuPS:n maalit tekivät Ville Saxman, Iiro Järvisen tasoituksen jälkeen kotijoukkueen jälleen johtoon vienyt Urho Nissilä sekä Ilmari Niskanen. RoPS:n sankariksi puolestaan nousi vaihdosta tullut Antti Okkonen upottamalla VPS:n lisäajan lopulla.

Voittoihin tiistaina pelasivat myös Inter ja SJK. Inter voitti kotonaan PS Kemin Timo Furuholmin maalilla 1–0, ja SJK musersi kotonaan sarjajumbo TPS:n 4–0 Emile Paul Tendengin osuttua kahdesti.

Sarjanelonen FC Lahti pelasi kotonaan Hongan kanssa 1–1-tasapelin. Lahti on nyt kolmen pisteen päässä KuPS:sta ja RoPS:sta.