Liigatuomari: Katsoja löi ottelun jälkeen

Erotuomari Tony Asumaa raportoi Palloliiton kurinpitovaliokunnalle katsojan lyöneen häntä jalkapalloliigan eilisen Inter-FC Lahti -ottelun jälkeen. Kurinpitovaliokunta tutkii asiaa.

Vierasjoukkue FC Lahti voitti Interin Turussa 3-1-lukemin.

- Asumaan raportin mukaan hänen kävellessään koppiin on kentän suuaukon jostain aidanraosta lyöty niskaan aika voimakkaastikin, selvittää Palloliiton erotuomariasiantuntija Jari Maisonlahti.

- Tekijää ei saatu kiinni. Hän pääsi juoksemaan karkuun. Tuomarin raporttihan koskee stadionin turvatoimien pettämistä. Kurinpitovaliokunta selvittää nyt, miten näin on päässyt tapahtumaan, Maisonlahti jatkaa.

Asumaan tuomarikollega ja jalkapalloliigan tuomarijärjestön Valioerotuomarikerhon puheenjohtaja Petteri Kari pitää tapahtunutta valitettavana, mutta ei ole erityisen yllättynyt.

- Turun stadionilla on hankala se poistumispaikka, kun yleisö pääsee siihen lähelle. Yleensä siinä on pikkupoikia heittämässä läpsyjä pelaajien kanssa, mutta tällä kertaa ilmeisesti siihen on tullut joku aikuinenkin ja vähän muissa aikeissa, Kari sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.