Litmanen jatkaa FC Lahdessa

Jari Litmanen, 38, pelaa myös lauantaina alkavalla jalkapalloliigan kaudella FC Lahdessa. Kokenut Litmanen teki lahtelaisseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Litmanen saalisti viime kauden kuudessa ottelussa kolme maalia ja kolme maaleihin johtanutta syöttöä. Kauden päätteeksi lahtelaisten kaulaan ripustettiin pronssimitalit, ja sitä myöten avautui paikka eurokentille.

- Edessä on haasteellinen vuosi. Joukkue haluaa taistella viime vuoden kaltaisista sijoituksista. Lisäksi seuralla on edessään historiansa ensimmäiset europelit, Litmanen sanoi.

Urallaan lukuisista loukkaantumisista kärsineen Litmasen ilmoitus on taatusti mieluinen myös maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxterille.

Loukkaantumissumasta kärsivän FC Lahden päävalmentaja Ilkka Mäkelä ei peitellyt tyytyväisyyttään Litmasen jatkon varmistuttua.

- Jarin jatko on meillä odotettu ja iloinen uutinen, ja sen myötä tunnelma joukkueessa nousee sopivasti kauden kynnyksellä. Peluuttamista harkitaan pelikohtaisesti joukkueen ja Jarin etu huomioiden, Mäkelä korosti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.