Liverpool-tähti Salah allekirjoitti pitkän jatkosopimuksen

Egyptiläinen jalkapallohyökkääjä Mohamed Salah ja Liverpool ovat päässeet yksimielisyyteen uudesta sopimuksesta. Salah, 26, teki Liverpoolille menneellä kaudella 32 liigamaalia, mikä on uusi ennätys 38 sarjakierroksen aikakaudella.

Sopimus pitää Salahin Liverpoolissa vuoteen 2023 asti.

– Liverpoolin jalkapallojoukkue voi vahvistaa Mohamed Salahin allekirjoittaneen uuden pitkän sopimuksen seuran kanssa. Egyptiläishyökkääjä on sitoutunut tulevaisuudessa seuraan, kun pisti nimensä sopimuspaperiin vähän yli vuosi sen jälkeen, kun hän saapui Anfieldille AS Romasta, Liverpool kertoi tiedotteessaan.

Salah oli isossa roolissa, kun Liverpool eteni Mestarien liigassa loppuotteluun. Salah loukkaantui loppuottelussa, ja Liverpool hävisi Real Madridille.

Hyökkääjä toipui olkapäävammastaan MM-kilpailuihin mennessä ja debytoi MM-viheriöllä Egyptin toisessa ottelussa. Kaksi alkulohko-ottelua tuottivat hänelle kaksi maalia, mutta Egypti jäi pudotuspelien ulkopuolelle.

Saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp odottaa Salahin johdattavan joukkueen suuriin saavutuksiin.

– Sopimus kertoo kaksi asiaa. Hän uskoo Liverpooliin ja me häneen, Klopp sanoi seuran verkkosivuilla.

– Viime kausi oli monin tavoin erityinen, mutta haluamme enemmän, Klopp viittasi Valioliigassa ja Mestarien liigassa menestymiseen.