Maajoukkuevahti jäi sivuun pahoinpitelyn takia

Jalkapallomaajoukkueen maalivahti Niki Mäenpää joutuu jäämään pois MM-karsintaotteluista viikonloppuna tapahtuneen pahoinpitelyn takia. Mäenpää joutui kahakkaan lauantai-iltana Helsingissä ja loukkaantui.

- Sain lauantai-iltana Helsingissä kadulla turpiin ollessani kaupungilla. Itse en lyönyt ketään. Väänsin samalla polven niin pahoin, ettei pelaaminen tai harjoittelu olisi ollut mahdollista, Mäenpää kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Olen pahoillani, että näin kävi, mutta en ole ryhtymässä asiassa jatkotoimenpiteisiin. Nyt haluan ja toivon saavani polven kuntoon mahdollisimman pian ja toivotan maajoukkueelle paljon onnea tuleviin peleihin.

Maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter aikoo keskustella tapahtuneesta Mäenpään kanssa MM-karsintapelien jälkeen. Suomi kohtaa Liechtensteinin ensi lauantaina MM-karsintaottelussa Helsingissä.

Baxter valitsi Mäenpään tilalle norjalaisessa Lilleströmissä pelaavan Otto Fredriksonin. Mäenpää pelaa seuratasolla Hollannin toiseksi korkeimman sarjan Den Boschissa, mutta hän siirtyy kesällä pääliigan tiiburgilaiseen Willem II:een.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.